За Теодора Михалева

Ако искате да притежавате нещо, специално създадено за вас, нещо уникално, оригинално, неповторимо и създадено с много любов и старание, попаднали сте на правилното място!

Рисувам за вас, за подарък на ваш приятел, близък, роднина или просто познат. Правя портрети и шаржове по снимка, картини на всякакви теми, пейзажи, натюрморти, а може и нещо нестандартно, съобразено с вашите идеи и желания. Рисувам върху плат, дрехи, покривки със специални бои, стенописи, ръчно изработени картички и покани за всякакъв повод, проекти, модни скици, идеи за всякакъв вид облекло.

Казвам се Теодора Михалева и съм художник. Завършила съм Национална художествена гимназия "Д. Добрович" гр. Сливен със специалност "Художествена тъкан", а след това Университет "Св. Св. Кирил и Методий" - Велико Търново, специалност "Педагогика на изобразителното изкуство" и "Стенопис".

Обичам да рисувам, това е моят живот, моята страст. Експериментирам с различните техники, но най-много ми харесват различното и нестандартно приложение на изкуството. Мисля, че от всяко едно обикновено и просто нещо би могло да се създаде произведение на изкуството и така светът би могъл да стане по красив и по приятен за живеене! И продължавам да рисувам...

Свържете се с мен