Теодора Михалева

Как да поръчам

Поръчката се осъществява след като споделите с мен идеята за вашия подарък, на e-mail: teddy_n@abv.bg или на телефон: 0889025741

Доставката става чрез куриерска фирма с наложен платеж.

За да поръчате шарж, е необходимо да ми изпратите няколко снимки в електронен вариант на e-mail: teddy_n@abv.bg, заедно с някаква информация за човека, за когото е предназначен шаржа (с какво се занимава или какво обича, или нещо подобно). Размера на шаржа е в зависимост от вашето желание. Времето за изработване, както и цената зависят от сложността и големината на поръчката. Доставката става чрез куриерска фирма с наложен платеж, но преди да го получите, ще ви изпратя снимка на готовия шарж, за да го одобрите.

Цената на шарж с размер 30/40 см., за един човек е 80 лв., за двама 100 лв.

Шарж с размер 20/30 см., за един човек е 60 лв., за двама 70 лв.

Шарж с размер 15/21 см., за един човек струва 55 лв.

Цените не включват рамка.

За да си поръчате ръчно изработени картички или покани, трябва да ми кажете за какъв повод и аз ще ви предложа варианти, съобразени с вашите идеи и представи. Времето и цената за изработване зависи от количеството и сложността на поръчката.

Цената на ръчно изработена картичка с размер 15/21 см. е 6 лв.

Ръчно изработена покана с размер 15/21 см. струва 4 лв.

При по-големи поръчки, цените са по договаряне.

За да си поръчате картина, за какъвто и да е повод, рожден ден, имен ден, сватба, юбилей, някакъв друг празник, или просто за дома, се свържете с мен и споделете своето искане, а аз ще се постарая да изпълня вашето желание. Цената и времето за изработване на картината зависи от размера и техниката на изпълнение. Ако сте избрали картина от галерията, доставката се извършва чрез куриер с наложен платеж. При желание картината може да бъде върната в седем дневен срок, ако е в състоянието, в което е получена,като купувача заплаща доставката за получаване и връщане.